We helpen bedrijven online opvallen.

Weg met ruis.

Als merk wil je groeien: meer klanten aanspreken, je verhaal effectief overbrengen. Helaas is dit niet gemakkelijk: online is overal ruis.

Social media zit namelijk bomvol met inhoud (content). Van grote bedrijven, nieuwe merken en vrienden. Het is zelfs zo heftig, dat een persoon gemiddeld na 1.7 seconden(!) naar de volgende post scrollt.

Je verhaal overbrengen is dus enorm lastig. Hoe vang je dan de aandacht van je doelgroep? Komt je boodschap wel aan?

Je boodschap moet opvallen en gehoord worden. Met een mix van strategische en praktische expertise helpen wij merken met het vormen, vertellen en verspreiden van je verhaal.

Wij bieden bedrijven de helpende hand met content dat meer is dan een leuk filmpje, animatie of plaatje.

We verwerken merkidenteiten in doelgerichte boodschappen, die bijdragen aan het aanspreken van de doelgroep en die omzetten tot klanten.

Zo kan jij als bedrijf je doelgroep direct aanspreken. Zo sta jij boven de ruis.

Plan gratis kennismaking

Het is tijd om op te vallen.

svg+xml;charset=utf

Plan gratis kennismaking

svg+xml;charset=utf

Kies een op maat gemaakt concept

svg+xml;charset=utf

Produceren tot een spraakmakend verhaal

svg+xml;charset=utf

Herhalen voor optimaal bereik en resultaat

Plan gratis kennismaking

meet dbbl

Doel

DBBL Media is ontstaan met één gezamenlijk doel: merken helpen groeien naar de digitale toekomst. Dit doen we door strategie en creatie te combineren.

We gaan het gesprek aan om problemen te transformeren naar nieuwe kansen en deze meteen te benutten. Alles in een, zo blijft de communicatie direct en snel.

Sta boven de ruis.

Plan gratis kennismaking
svg+xml;charset=utf
Visualisation and Production

Robbert Krol

Ik vertaal marketing strategieën naar een sterk beeld. Ik specialiseer mij in het creëren van content voor op social media.

Wekelijk ben ik in Premiere en After Effects te vinden en in het weekend reis ik naar de tofste locaties om foto's te schieten! Hier kan ik mijn creativiteit in kwijt en deze foto's deel ik op mijn social media. Het creëren van foto- en video content vind ik helemaal te gek en van deze hobby heb ik mijn werk gemaakt om zo mijn passie met de wereld te delen.
svg+xml;charset=utf
Creative and Strategy

Bas Marijnissen

Ik bedenk graag nieuwe strategieën: hoe verder out-of-the-box, hoe beter!

Ik maak graag verassende strategieën, om op nieuwe manieren met sociale media te interacteren. Dit doe ik door dagelijks gave content te bedenken en uit te werken. Dit begon al sinds mijn tiende, toen ik mijn eerste website codeerde. In mijn dagelijkse leven ben ik dan ook altijd opzoek naar de onzichtbare grenzen van sociale media.

Partners

Social media

Met GoFain hebben we een vaste samenwerking op gebied van content marketing, om zo de boodschap van je verhaal te vormen, vertellen en verspreiden.

Met deze vaste samenwerking bieden we een volledige social media pakket aan. Zo is de social media van je bedrijf volledig verzorgd met kwalitatieve en strategische content.

Meer weten? Bekijk onze dienst hier:

Bekijk dienst

Ready for the next step?

Plan gratis kennismaking

Geen lange levertijden.

We produceren alles in-house. Mochten we een expertise missen, schakelen we direct een van onze partners in.

100% jouw visie.

Inbegrepen feedbackrondes tijdens de concept- en opleveringsfase zorgt dat de content volledig je boodschap weerspiegelt.

Geen half werk.

We leveren producties van A tot Z: van concepten tot productie en lancering. Zo blijft je boodschap volledig zuiver.