We helpen merken groeien naar de digitale toekomst.

Creative Agency

DBBL Media is ontstaan met een gezamenlijk doel: bedrijven helpen met het vertellen én vormen van hun verhaal.

Als je als bedrijf op zoek gaat naar één oplossing, kom je al snel terecht bij meerdere communicatiebureau’s en mediabedrijven. Hierdoor loopt de communicatie in de soep en rijzen kosten de pan uit. Waarom is er geen toegankelijke oplossing? Een one-stop shop?

DBBL Media zet het vuur lager, door twee disciplines in een te mixen. We helpen je met het uitdenken van je social media strategie én creëren de content die je nodig hebt. Zo heb je een specialistische oplossing, zonder al het gedoe.

Kortom: wij zorgen dat je van A tot Z geholpen wordt met je social media doeleinden.

Over ons

meet dbbl

Doel

DBBL Media is ontstaan met één gezamenlijk doel: merken helpen groeien naar de digitale toekomst. Dit doen we door strategie en creatie te combineren.

We gaan het gesprek aan om problemen te transformeren naar nieuwe kansen en deze meteen te benutten. Alles in een, zo blijft de communicatie direct en snel.

Wij bouwen én vertellen je verhaal.

Let's go!
Visualisation and Production

Robbert Krol

Ik vertaal marketing strategieën naar een sterk beeld. Ik specialiseer mij in het creëren van content voor op social media.

Wekelijk ben ik in Premiere en After Effects te vinden en in het weekend reis ik naar de tofste locaties om foto's te schieten! Hier kan ik mijn creativiteit in kwijt en deze foto's deel ik op mijn social media. Het creëren van foto- en video content vind ik helemaal te gek en van deze hobby heb ik mijn werk gemaakt om zo mijn passie met de wereld te delen.
Creative and Strategy

Bas Marijnissen

Ik bedenk graag nieuwe strategieën: hoe verder out-of-the-box, hoe beter!

Ik maak graag verassende strategieën, om op nieuwe manieren met sociale media te interacteren. Dit doe ik door dagelijks gave content te bedenken en uit te werken. Dit begon al sinds mijn tiende, toen ik mijn eerste website codeerde. In mijn dagelijkse leven ben ik dan ook altijd opzoek naar de onzichtbare grenzen van sociale media.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stuur ons een berichtje!