Drone video laten maken

Een drone video laten maken? Dan ben je bij het juiste adres!

Drone beelden zijn niet meer uit video producties te denken. Met drone beelden breng je jouw bedrijf via unieke hoeken in beeld. Drone beelden geven namelijk snel de wow-factor. Zo behoud je de aandacht van je doelgroep op een unieke wijze.

Wij van DBBL Media beschikken we over de juiste certificaten om drone video’s te maken. We zijn gecertificeerde drone piloten en vliegen met professionele drones. Zo zit het aan de juridische kant wel goed en kunnen we ons focussen op waar het echt om draait.

Vraag offerte aan

WAAROM EEN DRONE VIDEO LATEN MAKEN?

Drone beelden geven een nieuw perspectief in videoproducties. Ze spelen namelijk een overzichtelijke rol.

Door het hoge perspectief van een drone zijn locaties, zoals bedrijfspanden of festivalterreinen, in zijn volledigheid vast te leggen. Zo weet de kijker waar het bedrijf zich vestigt en hoe dat bedrijf of evenement er uit ziet.

Met een drone is het ook mogelijk om bewegende onderwerpen vast te leggen. Denk aan een auto, giraffe, persoon of boot op het water. Het biedt de mogelijkheid om bij moeilijk te navigeren terrein unieke beelden te maken.

Bekijk voorbeeld case

WAAR KAN IK DRONE BEELDEN VOOR GEBRUIKEN?

Impressievideo

Een impressievideo of aftermovie kan bijna niet zonder drone beelden. De beelden leggen de locatie en schaal van het evenement vast. Zo komt de daadwerkelijke grootte van het evenement goed naar voren.

Bedrijfsfilms

Drone beelden zijn goed te gebruiken in een bedrijfsfilm. Zo kan de schaal van het bedrijf getoond worden. Ook wordt de locatie van het bedrijfspand duidelijk voor lokale klanten. Door een fijne mix van drone beelden en sfeerbeelden, wordt een echte indruk van je bedrijf gevormd.

Drone video

Ten slotte kan een video ook volledig uit drone beelden bestaan. Dit is vooral interessant voor sfeervideo’s, maar ook voor vastgoed video’s levert het enorme waarde.

Vraag offerte aan

DRONE VIDEO LATEN MAKEN KOSTEN

De kosten van een drone video laten maken lopen erg uiteen. Het ligt aan het materiaal wat er gebruikt moet worden. Er zijn drones die filmen van €400, maar ook van €5000+.

Er zijn ook verschillende type drones die bij een opdracht ingezet kunnen worden. Denk aan een FPV drone, 249g drone of een professionele drone. Door middel van de GEO-map kan je kijken waar je wel en niet mag vliegen met een drone

Ook is belangrijk welk onderwerp er vastgelegd moet worden. Ten slotte is het de vraag of de drone beelden op zich zelf gebruikt gaan worden, of dat er een volledige impressievideo nodig is.

Je project bespreken? Neem vooral vrijblijvend contact op om inhoudelijk te sparren. Vraag via de knop hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op

Waarom DBBL Media?

DBBL Media is als videoproductie bedrijf ontstaan met één gezamenlijk doel: merken helpen groeien naar de digitale toekomst. Dit doen we door strategie en creatie te combineren.

We gaan het gesprek aan om problemen te transformeren naar nieuwe kansen en deze meteen te benutten. Alles in een, zo blijft de communicatie direct en snel.

Over onsNeem contact op

Robbert Krol
Video Producer

Ready for the next step!

Ook een drone video laten maken? Start hier!

Benieuwd hoe een drone video of content productie het doel van je campagne kan behalen? Of gewoon een bakje koffie? Neem contact op en plan een gratis kennismaking in!

Plan kennismaking