Blendio

Project in beeld

Play Video
THE STORY

Project in beeld

Hoe laat je potentiële klanten zien wat je allemaal biedt? Een testimonial natuurlijk! Voor Blendio hebben we een testimonial gecombineerd met een interieur shoot, om zo een project tot zijn volle recht te laten komen.

Met deze content kunnen potentiële klanten zich goed oriënteren en inbeelden op de diensten van Blendio.

Lees meerNeem contact op

Plan van aanpak

Om elk project precies tot zijn recht te laten komen, zetten we eerst een document op met interview vragen voor zowel de klant als de ontwerper. Zo kunnen we, voordat de camera überhaupt aan staat, al bepalen welke elementen belangrijk zijn voor de video.

Om co-creatie te promoten, delen we dit document om de eerste feedback te verzamelen. Zo gaan we op een sterke lijn de shoot in.

Tijdens de shoot zelf zetten we videografie maar ook fotografie in. Zo kunnen we in een korte tijd en in één keer een volledig content pakket realiseren. Zo krijgt het project meer dan genoeg content om in de schijnwerper te staan.

Ook maken we gebruik van een drone. Dit doen we om bij de eerste shots precies te schetsen waar we zijn. Om daarna de kijker vast te houden met het verhaal van de klant en de before & after shots.

Ook benieuwd hoe jou boodschap vertaalt kan worden naar effectieve content?

Ik ben benieuwd!

Interieurfotografie

Om het project in zijn volledigheid vast te leggen, maken we gebruik van een drone en professioneel fotocamera om ook interieur fotografie te leveren.

Dit levert grote flexibiliteit op lange korte en lange termijn. Zo is namelijk mogelijk om voor een lange tijd verfrissende content te creëren, zonder een nieuwe shoot in te plannen.

Meer weten over content productie?

Bekijk de volledige video (120 seconden) hier:

Bas Marijnissen
Video Producer

Ready for the next step!

Benieuwd hoe content productie het doel van je campagne kan behalen? Of gewoon een bakje koffie? Neem contact op en plan een gratis kennismaking in!

Plan kennismaking