Seminautic

Content productie

Play Video

Gastvrijheid

Hoe laat je de beleving die je als klant ervaart op beeld zien? En hoe informeer je volgers, om deze de beste keuze te laten maken?

Hoe straal je gastvrijheid uit?

Seminautic produceert matrassen op maat voor caravans, campers en boten. Zo kunnen kampeerders met een goede nachtrust hun vakantie beleven.

Wat Seminautic zo bijzonder maakt, is de persoonlijke aanpak en sfeer in het bedrijf. Je kunt zelfs de productie van je matras live meekijken, onder het genot van een goede koffie.

Hoe straal je die gastvrijheid uit in je marketing? En hoe geef je social media volgers genoeg informatie, om het belang van goede nachtrust op vakantie in te zien?

Content productie

Door een mix te maken van informatieve content en content die focust op de sfeer binnen Seminautic, geven we de doelgroep een kijkje in de keuken van Seminautic.

Content mix

De video content voor Seminautic bestaat uit een mix van sfeercontent en educatieve content. Zo wordt het gevoel van het bedrijf uitgestraald en worden veelgestelde vragen of objecties beantwoordt.

Met het opstellen van de content is rekening gehouden met de klantreis – welke vragen heeft de klant in de reis naar de aankoop? Zo wordt er op elke fase ingespeeld, zodat de ervaring makkelijk gemaakt wordt.

Productie

Om de content te produceren, plannen we een draaidag waar we de verschillende content filmen. Door meerdere video’s op een dag te filmen, wordt het optimale uit een draaidag gehaald.

Zo verzorgen we de uitgewerkte concepten, camera’s, personeel tot en met de acteurs.

Bekijk dienst

Bekijk een video van Seminautic hier (40 seconden):

Robbert Krol
Video Producer

Ready for the next step!

Dit werk voor Seminautic laat zien hoe gepersonaliseerde content voor waardevolle interacties kan zorgen.

Benieuwd hoe content productie een rol kan spelen in je marketing? Plan een gratis kennismaking in!

Plan kennismaking

SHAPE CREATIVITY.

Met creatieve sessies halen we het optimale uit je organisatie.

CREATE IMPACT.

Niet “zomaar een leuk filmpje”, maar gerichte video campagnes die optimaal ingezet worden.

NEXT GENERATION.

Met inzichten uit generatie Z zorgen we dat je campagne maximaal opvalt.