Videoproductie Breda

DBBL Media bedenkt en maakt de sterkste videoproducties van A tot Z in Breda. Alles zodat de boodschap die je over wilt brengen naar je doelgroep tip top helder is.

Wij zijn een fusie van twee disciplines: die van content strategie én videoproductie. Zo leveren we de hoogste kwaliteit content die bij je doelen past.

Waarom video productie?

Video wordt een steeds groter middel in het communiceren van de merkidentiteit naar potentiële klanten. Social media (en ook traditionele media) zetten de focus om van foto en geschreven content naar video. Zelfs Adam Mosseri, de “grote baas” van Instagram, vertelt dit in een recente boodschap. Instagram is geen photo-sharing app meer, maar een video platform!

Hoe speel je hier als merk op in? Met video breng je als merk je verhaal naar buiten. Dit is al echter al gauw meer dan je telefoon pakken en gaan. Daarom zetten de afgelopen jaren steeds meer ondernemers externe bedrijven in om social media content en videoproducties te maken.

We zijn gespecialiseerd in het van A-tot-Z aanpakken van je social media en videoproducties. We gaan samen met ondernemers in gesprek, zodat we een duidelijk idee hebben hoe we je doel en verhaal vormgeven.

Bekijk hoe we dit voor de gaafste merken doen:

svg+xml;charset=utf

Plan gratis kennismaking

svg+xml;charset=utf

Kies een op maat gemaakt concept

svg+xml;charset=utf

Produceren tot een spraakmakend verhaal

svg+xml;charset=utf

Herhalen voor optimaal bereik en resultaat

Plan gratis kennismaking

meet dbbl media

DBBL zo sterk

DBBL Media is ontstaan met één gezamenlijk doel: merken helpen groeien naar de digitale toekomst. Dit doen we door strategie en creatie te combineren.

Dit zie je voor en na de shoot, maar ook tijdens de videoproductie. We zijn altijd met zijn tweeën. Zo focussen wij op de set als cameraman en regisseur waar we goed in zijn.

We gaan het gesprek aan om problemen om te zetten naar nieuwe kansen. Alles in een, zo communiceren we direct en snel.

Wij bouwen én vertellen je verhaal.

Meer over DBBL

Visualisation and Production

Robbert Krol

Creative and Strategy

Bas Marijnissen

Ready for the next step?

Verder praten over de liefde voor video? Benieuwd hoe een videoproductie het doel van je merk kan bereiken? Of gewoon een bakje koffie?

Contact

“Deze mannen hebben een topvideo voor mijn bedrijf gemaakt. Snelle en goede service en een goede kwaliteit! 👌🏼”
★ ★ ★ ★ ★

Rowan van de Kamp

Eigenaar 3D4U Printservice