Videoproductie Breda

DBBL Media bedenkt en maakt de sterkste videoproducties van A tot Z in Breda. Alles zodat jij de boodschap die je over wilt brengen naar je doelgroep tip top helder is!

Wij zijn een fusie van twee disciplines: die van content strategie én videoproductie. Zo leveren niet alleen de hoogste kwaliteit video’s, maar we denken ook mee met de strategie en distributie van de video om zo effectief jou doelgroep aan te spreken.

Bekijk werk
videoproductie breda

Waarom videoproductie in Breda?

Video wordt een steeds groter middel in het communiceren van je merkidentiteit naar potentiële klanten. Social media (en ook traditionele media) zetten de focus om van foto en geschreven content naar video. Zelfs Adam Mosseri, de “grote baas” van Instagram, vertelt dit in een recente boodschap. “Instagram is geen photo-sharing app meer, maar een video platform!”

Hoe speel je hier als merk op in?

Met video breng je als merk je verhaal naar buiten. Dit is al echter al gauw meer dan je telefoon pakken en gaan. Daarom zetten de afgelopen jaren steeds meer ondernemers externe bedrijven in om social media content en videoproducties te maken.

We zijn gespecialiseerd in het van A-tot-Z aanpakken van je social media en videoproducties. We gaan graag samen met je in gesprek, zodat we een duidelijk idee hebben hoe we je doel en verhaal vormgeven.

Bekijk hoe we dit voor de gaafste merken doen:

opvallen met videoproductie breda

videoproductie breda

Plan gratis kennismaking

videoproductie breda

Kies een op maat gemaakt concept

videoproductie breda

Produceren tot een spraakmakend verhaal

videoproductie breda

Herhalen voor optimaal bereik en resultaat

Plan gratis kennismaking

meet dbbl media

videoproductie breda
Visualisation and Production

Robbert Krol

Wat is de beste manier om je video in te zetten? Hoe spreek jij jouw doelgroep aan? En welke kanalen kan ik hiervoor het beste gebruiken? Op deze manier maken we niet “zomaar een leuk filmpje”, maar gerichte video campagnes die optimaal ingezet worden.
videoproductie breda
Creative and Strategy

Bas Marijnissen

Ik heb een achtergrond in Communication & Multimedia Design, dus ik begrijp de ins en outs van video marketing.

Ik zie mezelf graag als creatief en ik luister graag naar hiphopmuziek (ik heb een raar ritueel waarbij ik elke dag naar dezelfde drie artiesten luister). Mijn vrienden zouden zeggen dat ik een vrij droog gevoel voor humor heb, maar ik denk dat dat gewoon komt omdat ik Nederlander ben.

videoproductie breda
Creative and Marketing

Wijnand Krol

Ik heb een achtergrond in het ondernemerschap en weet precies welke social trends er spelen. Zo kan ik content maken die je laten lachen én iets bereikt.

In mijn vrije tijd kun je me meestal vinden in de sportschool of bij het kickboksen. Ik ben niet iemand die dingen te serieus neemt. Het leven is kort, toch?

Ready for the next step?

Ready voor jouw videoproductie in Breda? Benieuwd hoe een videoproductie het doel van je merk kan bereiken? Of gewoon een bakje koffie?

Contact

“Deze mannen hebben een topvideo voor mijn bedrijf gemaakt. Snelle en goede service en een goede kwaliteit! 👌🏼”
★ ★ ★ ★ ★

Rowan van de Kamp

Eigenaar 3D4U Printservice